Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Nedim Yamalı istifa etti: Saadet-Gelecek Meclis grubu düştü

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
13,700
Nedim Yamalı istifa etti: Saadet-Gelecek Meclis grubu düştü

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı, partisinden istifa etti. Bu istifanın ardında Saadet ve Gelecek Partilerinin birleşerek oluşturdukları Meclis grubu düştü.

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı, sosyal medya hesabından partisinden istifa ettiğini açıkladı. Yamalı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Kuruluşundan bu yana görev aldığım Gelecek Partisi üyeliğinden bugün itibarıyla istifa ediyorum." ifadesini kullanıp istifa gerekçesi hakkında bilgi vermedi. MECLİS'TEKİ GRUPLARI DÜŞMÜŞ OLDU Bağımsız milletvekili olarak yoluna devam edeceği öğrenilen Yamalı'nın partisinden istifa etmesiyle birlikte TBMM'de 20 milletvekili bulunan Saadet-Gelecek Grubunun milletvekili sayısı 19'a düşecek. Saadet ve Gelecek Partilerinin birleşerek oluşturdukları grup düşmüş oldu. İçtüzüğe göre siyasi partiler en az 20 milletvekiline sahip olmaları durumunda Meclis'te grup kurma hakkına sahip oluyor.

GEÇEN YILDA DÜŞMÜŞTÜ Geçen yıl Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez’in hayatını kaybetmesinin ardından, iki partinin kurduğu grup yine düşmüştü. Bunun üzerine CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Saadet Partisi’ne geçmişti.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar