Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

'Osimhen için masadayız'

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
8,942
Galatasaray'ın sponsorluk anlaşmasında Başkan Dursun Özbek ve Başkan Vekili Abdullah Kavukçu transfere dair konuştu. İşte Abdullah Kavukcu'nun sözleri; Sane transferi bugün başlayan bir transfer değildi, ocak ayında başlamıştı, hocamızın 1. Sıradaki transferiydi. Hocamız, Sane’yi alırsak başarılı olacağımızı söyledi. Gizli bir transfer süreci yürüttük. Farklı kulüpler de vardı sırada. Arsenal vardı. Osimhen yanıtı Osimhen bugünkü mevzu değil, başkanımla konuşarak planlamıştık. Ocak ayında kalması lazımdı, Al Hilal’den teklif vardı. Burada kalması için başkanımızla konuştu. Burada kalması lazımdı. Biz ne kadar elimizden geleni yapsak da, başkanımız karar verdi. Biz artık Türkiye’deki rakiplerimizi düşünmeden, dünyadaki rakiplerimizi düşünerek hareket ediyoruz. Osimhen ile geldiğimiz noktada biz masada varız dedik. Avrupa’da kulüpler çok daha iyi teklif sundu. Napoli ile görüştük. Artık Osimhen’in karar vermesi lazım. Arap ülkelerin önerdiği paralar yarışı farklı bir noktaya getiriyor. İşte Dursun Özbek'in açıklamaları; Hakan Çalhanoğlu bizim göz bebeğimiz, milli takımımızın kaptanı, hepimizin iftihar ettiği, Avrupa’da başarı sağlamış. Her takım onun transferini yapmak ister. Benim Hakan Çalhanoğlu ile görüşmem transfer görüşmesi değildi. Benim bir arkadaşım vardı, bir grup vardı, telefonda kendisiyle merhabalaştım. Çocukluktan beri Galatasaraylı olduğunu söyledi. Performansını üst düzeye çıkardığını, bizi çok iyi temsil ettiğini ifade ettim. Transfer gibi algılandı. Transfer görüşmesi değildi Her Türk insanı gibi onunla iftihar ediyorum. Ben onun abisi gibiyim. Hem oynadığı takımda hem milli takımda ona başarılar dilerim. Bu bir transfer görüşmesi değildi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar