Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Patlıcan Kapama Tarifi

ArinNa Çevrimdışı

ArinNa

xfmaster
Moderatör
Üye
4 Temmuz 2024
4,184
patlican-kapama-tarifi-p6dxs1t5mxkajz1yuhyv9ed5dsxprhrfguib1i1tmw.jpg


Malzemeler:

-5 adet patlıcan

-2 adet patates

-1 adet kuru soğan

-3 yemek kaşığı zeytinyağı

-2 adet çarliston biber

-2 adet kapya biber

-250 gram kuşbaşı eti

-2 diş sarımsak

-1 yemek kaşığı domates salçası

-2 adet domates

-1 su bardağı sıcak su

-1 çay kaşığı tuz

-1 çay kaşığı karabiber

Patlıcanları kızarmak için:

-yarım su bardağı sıvı yağ

Üzeri için:

-3-4 dal maydanoz

-5-6 adet çeri domates

Patlıcan Kapama Tarifi Nasıl Hazırlanır?

–Patlıcan kapama tarifini hazırlamak için ilk olarak derin bir tencerenin altını açın ve ısıtın. Isınan tencerenin içinde etleri alın ve kavurmaya başlayın. Etler suyunu çekene kadar kavurmaya devam edin.

-Kavurduğunuz etlerin üzerine zeytinyağını üzerine ilave ederek kuru soğanları da küp küp doğrayarak üzerine ekleyin
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar