- 26 Nisan 2024
- 8,934
Benfica Teknik Direktörü Jose Mourinho basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Portekiz ekibinin başkanıyla aralarının bozuk olduğu iddialarına yanıt veren Mourinho, "Bugün çıkan haberlerde başkanla aramın bozuk olduğu yazıyordu. Sadece şunun için üzgünüm, nedenini bilmiyorum ama 25 yıllık üyelik rozetimi almadım. Sanırım beni unutmuşlar. Onun dışında her şey yolunda, hiçbir sorun yok. Herkes durumu biliyor. Sezon bitince devam etmek ya da ayrılmak için 10 günümüz olacak. Söyleyeceklerimi söyledim" dedi. Yorumda bulunmayacağım Mourinho, 'Real Madrid'den teklif gelirse tavrınız ne olur?' sorusuna ise "Bu konuda başka bir şey söylemek istemiyorum. Benfica ile ilgili söyleyeceklerimi söyledim ve başka hiçbir yorumda bulunmayacağım. Bugün çıkan, başkanla aramın bozuk olduğuna dair haberlere gelince… Sadece şuna kızgınım: Neden bilmiyorum ama bana 25 yıllık üyelik rozetimi vermediler. Sanırım beni unuttular. Geri kalan her şey yolunda, hiçbir sorun yok. Herkes durumu biliyor. Sezon bittiğinde, devam etmek ya da ayrılmak için 10 günümüz olacak. Söyleyeceklerimi söyledim" şeklinde yanıt verdi. Takımın geleceği hakkında da konuşan Mourinho, "Hiçbir şey vaat etmedim, edemem de. Sporting’in 15, 13 ya da daha az puan alacağını garanti edemem. Casa Pia maçından sonra yaşadığım hayal kırıklığı tam da bundan kaynaklanıyordu, kaderimiz üzerindeki kontrolümüzü kaybetmiş olmamızdan. Eğer o maçı kazansaydık, şu anda ikinci sıraya ulaşmak için dört galibiyete bakıyor olacaktık, ama şu an o durumda değiliz. Artık sonuçlara bağlıyız. Elbette kendi sonuçlarımıza, ama aynı zamanda Sporting’in alacağı sonuçlara da. Ve bu bizim kontrolümüzün dışında" ifadelerini kullandı.