Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Roma Usulü Enginar Kızartması

ArinNa Çevrimdışı

ArinNa

xfmaster
Moderatör
Üye
4 Temmuz 2024
4,182
Roma Usulü Enginar Kızartması Tarifi İçin malzemeler


  • 1 adet büyük boy enginar
  • Tuz
Kızartmak için
  • Zeytinyağı

Roma Usulü Enginar Kızartması Nasıl Yapılır?


  • Tercihen yaprakları yenebilen herhangi bir Akdeniz enginarını yıkayın ve sapını kesip atın. (Ben İspanyol enginarı kullandım ki, orijinalinde büyük enginar tercih edilir ve bütün olarak yapılır)
  • Daha sonra enginarları ikiye kesin ve kesilen yüzünü tezgaha koyarak bir iki kez et dövücüsü ile vurarak açılmasını sağlayın.
  • Kızgın yağda alt üst kızartın ve hardallı bir sosla servis edin. Serviste tuz serpmeyi unutmayın.
lezzet


wol_error.gif
Resmin tamamını görüntülemek için tıklayın.
roma-usulu-enginar-kizartmasi-0248dbac-77ef-4a0f-8695-caa6b54a3b12.jpg

 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar