- 4 Temmuz 2024
- 4,180
İyi akşamlar kardeşlerim bu aralar çok sık rahatsız edici rüyalar görür oldum özelliklede bu son gördüğüm çok garipti anlayan,yorumlayabilen arkadaşlar Allah rızası için kafamdaki şu soru işaretlerini gidermeme yardim etsin.
Dün gece rüyamda kendimi rüya görürken gördüm ve rüyada olduğumun bilincindeydim.2 katmanlı bir rüya diyebiliriz.Gördüğüm 2.rüyada ise(Rüya içinde gördüğüm rüyamda yani) etraf karanlıktı sağımda ve solumda göremediğim ama hissettiğim 2 varlık(rüyamda onların 3 harfli olduğunu hissediyorum),beni tutuyolardı ve sol yanımdaki kaburgama bi baskı yaptı o acıyı hissettim,bi yandan da nefesim kesilir gibi oldu ama rüya olduğumu biliyorum bu sırada.Sonra neyse bu 2.rüyadan uyanıp asıl rüyama geçtim.Uyanıyorum ve annemin yanına gidiyorum annemde noldu diyo bende kabus gördüm diyorum ve gerçekten uyanıyorum.
Sabaha kadar uyuyamadım arkadaşlar bu nedir?
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça
Dün gece rüyamda kendimi rüya görürken gördüm ve rüyada olduğumun bilincindeydim.2 katmanlı bir rüya diyebiliriz.Gördüğüm 2.rüyada ise(Rüya içinde gördüğüm rüyamda yani) etraf karanlıktı sağımda ve solumda göremediğim ama hissettiğim 2 varlık(rüyamda onların 3 harfli olduğunu hissediyorum),beni tutuyolardı ve sol yanımdaki kaburgama bi baskı yaptı o acıyı hissettim,bi yandan da nefesim kesilir gibi oldu ama rüya olduğumu biliyorum bu sırada.Sonra neyse bu 2.rüyadan uyanıp asıl rüyama geçtim.Uyanıyorum ve annemin yanına gidiyorum annemde noldu diyo bende kabus gördüm diyorum ve gerçekten uyanıyorum.
Sabaha kadar uyuyamadım arkadaşlar bu nedir?
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça