- 4 Temmuz 2024
- 4,182
Malzemeler:
- 400 gram tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış)
- 2 adet havuç
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- Tuz, karabiber, kekik
- Zeytinyağı
Yapılışı:
1
Tavukları zeytinyağında kızartın
2
Doğranmış soğan ve sarımsağı ekleyip pembeleşene kadar kavurun
3
Havuçları, biberleri ekleyin ve kavurmaya devam edin
4
Tuz, karabiber, kekik ekleyerek karıştırın ve 5-10 dakika pişirin
5
Sıcak servis yapın
- 400 gram tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış)
- 2 adet havuç
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- Tuz, karabiber, kekik
- Zeytinyağı
Yapılışı:
1


2


3


4


5

