Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Sahipsizler'de ilk kez ayrı düştüler! "Azize'nin yokluğu çocukları yıktı"

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,654
Sahipsizler'de ilk kez ayrı düştüler!

Star TV'nin yeni dizisi Sahipsizler'in 25 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümüne; Azize'nin kardeşlerini korumak için Yavuz'la gitmesi ve kardeşlerin ilk kez ayrı düşmesi damga vurdu. İşte Sahipsizler 7. bölümde yaşananlar... (Haber: Bahar Gencer)

GRZXR2bnlEGKuJH8oUIvkg.jpg

Başrollerini Hazal Subaşı, Kaan Mirac Sezen, Doğa Bayram, Ece Bağcı, Umut Kaplıca ve Züleyha Yıldız'ın paylaştığı Sahipsizler 7. bölümde; Azize'nin gerçek babası olan Yavuz'la gitmek zorunda kalması dikkat çekti.
5UhZiqx5xUWwJ8jMe6Qlww.jpg

Sahipsizler son bölümde, Cevdet tüm mahalleyi destek için toplarken; Haşmet de Yusuf'u görüp aşağıya indi. Mahalleli Haşmet'i sakinleştirirken; Cevdet, Yavuz'a gidip 3 cinayet işlediğini ve hapse girmek istemiyorsa çocukları vermesi gerektiğini söyledi.Yusuf'u bırakan Yavuz, Cemo'nun kafasına silah dayadı. Cevdet, onu bırakmasını söyleyince Yavuz, "Ben buraya kızımı almaya geldim. Benim derdim Azize" dedi.
ZBLn0fCI7kGw4tFgwjElrA.jpg

Herkes duyduklarıyla şoke olurken; Yavuz, gerçeği bir kez daha tekrar etti ve "Kızımı almadan gitmem" dedi.Yavuz, Azize'ye "Benimle gelirsen Cemo'yu bırakarım yoksa ölür" deyince, Azize kardeşlerinin ısrarına rağmen onunla gitmeyi kabul etti. Azize'yi yanına alan Yavuz, "Sakın polisi peşime takma. Yemin ederim kızım demem, onu vururum" dedi.Azize'nin arkasından Fidan ve Zeliha perişan olurken; Cemo ise ortalığı birbirine kattı. Herkese sakin olmasını söyleyen Cevdet, bu işi halledeceğine dair çocuklara söz verdi.
y8Kg8wZLU0aKLSIvQC2m9g.jpg

Aynı anlarda Azize de Yavuz'a "Sana inandığım için seninle gelmedim. Sen katilsin, kardeşlerime dokunma diye geldim" dedi. Cevdet, Cemo ve Yusuf'a Azize'yi bulacağını söylerken; Yavuz'la giden Azize ise ortalığı birbirine kattı.
rZuH_3iZskqPoq5oODJ8PA.jpg

Çocuklar ise Cevdet'ten Azize'nin hikayesini dinledi. Fidan, "Demek ki başımıza gelen her şeyin sebebi buymuş. O adam annemi değil, kızını istiyormuş" deyince Cemo, ona "Bunlar bizim ablamız olduğu gerçeğini değiştirmiyor" dedi. Evden çıkmaya çalışan Cemo'ya kızan Cevdet, bir planı olduğunu söyleyip onu durdurdu. Azize'nin gidişi herkesi darmadağı ederken; Yusuf ve Cemo, şişe toplayanların peşine düştü.
JVFY_OjJZUW8uSCNDr52gw.jpg

Eski bir dostu Kanlıcalı'yı arayan Cevdet ise yeminini bozacağını söyledi ve silahını istedi.Cevdet, ona bir can borcu olduğunu ve yardım etmek istediğini söyleyen Kanlıcalı'ya "Daha değil" yanıtını verdi.Aynı anlarda şişe toplayan çocukların peşine düşen Yusuf ve Cemo, kavga ederken; Cevdet yetişip onları korudu.
D90g3cX5r0iye_BCnTL_sw.jpg

O sırada Hamiyet de torununa bir ömür onu beklediğini söyleyip "Senin o gururun, asiliğin, öfken... Hepsi bu kandan geliyor Azize" dedi.Azize, onlara inanmadığını söylerken; Yavuz, kızının yüzüne Rıfat'ın mektubunu fırlattı.Rıfat'ın "Onun kızı bana baba dedi" sözlerini okuyan Azize, "Sen benim babam değilsin, hiçbir zaman da olmayacaksın" deyince; Hamiyet, ona "Bir sürü insanın hayatının mahvolmasının sebebi sensin" dedi.
uzHYSS6lSEibEq2oY-KXPQ.jpg

Cevdet, Cemo ve Yusuf, şişeci çocuğa Yavuz'un adamını arattı. Bu sırada Necla ve Remziye de aşağıya inip çocuklara kök söktürdü.Kaçmak için Berşan'dan yardım isteyen Azize, Devran diye biriyle evlendirileceğini duyunca tepki gösterip kaçtı. Bahçede karşısına geçen Yavuz'un bacağına çatal saplayıp kaçmaya devam eden Azize'nin peşine adamlar düştü. O sırada Yavuz'un adamı da şişeci çocukla buluşmaya gitti. Pusuda bekleyen Cevdet, Yusuf ve Cemo; Yavuz'u bulmak için adamı takip etti.
X1ZFWLErhEewDLvSvdXadA.jpg

Çocukların karşısına tekrar çıkan Necla ise elektrik, su, doğalgazı kestiğini ve tüm eşyaları götüreceğini söyledi. Kaçmaya çalışan Azize, ahırda saklanırken Yavuz onu buldu ve "Madem burayı sevdin. Burada kalacaksın o zaman" dedi.
gr9BSG1j-E2PA8byNeVmJQ.jpg

Azize'yi soran ve yaşananlara üzülen Duygu'nun gözüne girmek için çabalayan Haşmet ise ona Azize'yi bulacağına dair söz verdi.Torununun karşısına geçen Hamiyet, Azize'yi kendisine benzetirken; onun evlenmeyeceğini söylemesi üzerine "Kardeşlerin rahat etsin istiyorsan ben ne dersem onu yapacaksın" dedi.
wuTJj8X0gUmxk2SyEQ22bw.jpg

Yavuz'un adamı Neco'yu sıkıştırıp bağlayan Cevdet ve çocuklar; Azize'nin nerede olduğunu sordu. Neco'nun kışkırtmalarına boyun eğmeyen Cevdet, onu vurdu. Eğer Azize'nin yerini söylerse ambulans çağıracağını; söylemezse de onu bırakıp gideceklerini ifade etti.Aynı anlarda Melis'in çocuklara yardım etmesine kızan Necla ve Remziye, ondan polise giderlerse çocukların ayrılacağını öğrendi.
TAvO-g3hmEqUxmQqIWqFkQ.jpg

Remziye, hemen karakola gidip harekete geçerken; Faruk ve Duygu ise Azize'nin kardeşlerini görmeye gitti. Samet, ablasına ne olduğunu sorup öfkelenirken; Faruk onunla konuştu.Faruk, Yavuz Uzunkaya'nın peşine düşerken; Süheyla da Duygu ile Haşmet'i öğrendi ve evi terk etti.
-_y7X2brg0y5jr_aSMKCbA.jpg

Cemo, eve koşup ablasının mektubunu buldu ve Azize'nin "Beni düşünürken sakın ağlamayın. Çünkü ben sizi düşünürken hep güleceğim. Ve sakın her şeyin bittiğini sanma Cemo. Unutma, her şey siz birbirinizden ayrıldığınız zaman biter!" satırlarıyla gözyaşlarına boğuldu.Remziye'nin şikayetiyle polisler ve sosyal hizmetler görevlileri, çocukları götürmek üzere geldi.Gözyaşları içinde Fidan, Balım ve Samet'ten ayrılmak zorunda kalan Zeliha, ne yapacağını bilemezken Melis ona destek oldu.
0lf6Xu4wZU-zlYSHn3mi7Q.jpg

Azize'nin kardeşlerini korumak için Yavuz'a boyun eğmesi ve çocukların koruma altına alınmasına sosyal medyadan yorum yağdı. "Azize'nin yokluğu çocukları yıktı""Yine boş durmadın Remziye""Faruk'un gerçekleri öğrenmesi ve çocukların halini görmesi Azize'ye daha da yakın olmasını sağlayacak""Yıktınız, viran eylediniz, paramparça ettiniz çocukları""Azize umarım kurtulur Yavuz'un elinden""Azize'nin yokluğunda çocuklar darmadağın oldu""Azize de kardeşleri de kurtulur umarım"

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar