Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Sahte polisten 7 milyon liralık vurgun: Parayı alınca kılık değiştirdi

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,180
Sahte polisten 7 milyon liralık vurgun: Parayı alınca kılık değiştirdi

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde telefonla aradığı kadına kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, 7 milyon liralık vurgun yaptı. Tutuklanan dolandırıcının içi para ve altın dolu poşeti alarak sokak arasında kıyafet değiştirdiği anlar güvenlik kameralarıyla görüntülendi.

HmtEeUUJsU2fXpe-m8kU5A.jpg

İstanbul Bakırköy’de 14 Mayıs'ta polise başvuran Z.D. adlı kadın kendisini telefonla arayan ve polis olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığını söyledi.
egba-cBNFUuPA8qMN75jUA.jpg

Mağdur Z.D. ifadesinde, kendisini arayan kişiye inandığını söyleyerek "Bana evde bulunan para ve ziynet eşyalarını bir poşete koyarak sokakta kendisiyle buluşmamı istedi. Poşeti operasyon bitince bana iade edeceklerdi. Ben de bana söyleneni yaptım." dedi.
ShKNogKmkEaqk2O3wy0zTA.jpg

Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, şüphelinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği tespit edildi.
O2ztBncEOECtGlOJ3SNDKQ.jpg

Görüntülerde mağdur kadından içinde yaklaşık 7 milyon liralık ziynet eşyası ve para bulunan poşeti alan şüpheli bir süre sokakta ilerliyor.
Qa8uT-GQm0qUJsgDaUUsgQ.jpg

Daha sonra bir sokak arasına giren şüpheli burada kıyafetlerini değiştiriyor.
pwucdkt6gEaNqYeo07pLPA.jpg

Bu yöntemle takip edilmekten kurtulmayı amaçladığı öğrenilen şüpheli, polis ekipleri tarafından kimliği tespit edilerek gözaltına aldı.
fvpNkP4YLka_aF8A0ShSSA.jpg

Şüpheli B.N.T.’nin poliste daha önceden 5 suç kaydı olduğu da tespit edildi.
0nohu783Sk-WvBS8nB5eGA.jpg

B.N.T, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Zanlının aldığı ziynet eşyalarının bulunması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar