Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Saints Row 7 Adım Adım Yaklaşıyor

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
77,293
Saints Row serisi uzun süredir sessizliğini koruyordu ancak kulislerde yeni bir hareketlilik var. Saints Row 7 için masaya gelen yeni fikir, önceki oyunlardan ayrılan farklı bir başlangıçla gündemde. Seriyi ilk günden şekillendiren isimlerden biri bu kez geçmişe dönerek bambaşka bir Saints Row vizyonu için göreve çağrılmış durumda. Bu yaklaşım, hem nostalji rüzgârı estiriyor hem de markanın geleceğine dair beklentileri yeniden yükseltiyor.

Saints Row 7 Prequel Fikri Şekilleniyor​

Saints Rowun ilk oyununda yönetmenlik yapan Chris Stockman, seriye yeniden dönmesi için davet aldığını doğruladı. Stockman, yeni projenin Saints Row 7 değil, daha çok Saints Row 0 formatında planlanan bir prequel olacağını belirtti. Yani hikâye, çetenin yükselişinin başlangıcına odaklanma hedefi taşıyor. Geliştirici, bu proje için çok net bir vizyona sahip olduğunu paylaştı ve yıllar sonra seriye dönme fikrini rüya gibi olarak nitelendirdi.

Öte yandan bu yeni Saints Row girişimi VR tabanlı olmayacak. Stockmanın şirketinin VR geçmişi bazı hayranlarda endişe yaratırken, geliştirici proje yeşil ışık alırsa bunun geleneksel platformlara özel olacağını vurguladı. Bu açıklama, seriyi klasik yapısıyla görmek isteyen oyuncuların içini rahatlattı ve beklentileri daha da artırdı.

IP hakları tarafında ise süreç Plaion üzerinden işliyor. Embracer Groupun yapısal değişim süreci devam ederken, Saints Row markasını elinde tutan Plaionun bu proje için adım attığı tahmin ediliyor. Bu nedenle seri, yeniden doğuş sürecinde stratejik şekilde konumlandırılmak isteniyor ve yönetim tarafında büyük hesaplar yapılıyor.

Yine de Saints Row 7 için beklenti ayarları şimdiden yapıldı. Günümüz AAA projelerinin geliştirme süreleri düşünüldüğünde oyunun 2030lardan önce çıkması pek olası görünmüyor. Stockman bu süreçte kendi stüdyosunun yeni oyun duyurusuna hazırlandığını da belirtti, yani resmi Saints Row dönüşü için biraz daha sabır gerekecek. Buna rağmen serinin köklerine inen bu yaklaşım, uzun yılların ardından hayranlara umut aşılamış durumda.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar