Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Selena Gomez aşka geldi: Seni hak edecek ne yaptım bilmiyorum

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,563
Selena Gomez aşka geldi: Seni hak edecek ne yaptım bilmiyorum

Son dönemde Emilia Perez filmindeki rolüyle adından söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Gomez, nişanlısı Benny Blanco'nun doğum gününde romantik bir paylaşımda bulundu.

qKexZnQ1xkSORIH1dJoqYQ.jpg

Yer aldığı projeler ve müzik listelerinde zirveye yerleşen şarkılarının yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettiren Selena Gomez geçtiğimiz aylarda müzik yapımcısı Benny Blanco ile nişanlandı. Emilia Perez filmindeki rolüyle Altın Küre'ye aday gösterilen 32 yaşındaki Gomez evlenme teklifi aldığı anları "Sonsuzluk şimdi başlıyor" notuyla paylaşmıştı.
vdhK8F67skef1bz2kmlUuQ.jpg

Sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla sık sık aşklarını dile getiren çiftten Gomez, Blanco'nın doğum gününü kutladı.
Jaf3CHTGBUazMCH-1YN0kg.jpg

Nişanlısı ile çekilen fotoğraflarını paylaşan 32 yaşındaki şarkıcı, "Seni hak edecek ne yaptım bilmiyorum ama doğduğun için çok mutluyum... Doğum günün kutlu olsun bebeğim" notunu düştü.
mowGjmkxyEe8a0vaFYBa-A.jpg

Öte yandan ünlü çift geçtiğimiz haftalarda "I Said I Love You First" adlı albümlerini duyurdu. Albümden "Scared of Loving You" adlı şarkıyı müzikseverlerle buluşturan çiftin albümü 21 Mart'ta yayınlanacak. Şarkının sözleri Selena Gomez, Blanco ve Finneas tarafından yazıldı.
T3h0qv4lCkeKp62mCWzF0w.jpg

ABD’li şarkıcı Gomez ve Kanadalı RB müzisyeni The Weeknd (Abel Tesfaye) Ekim 2017'de ilişkilerini noktalamıştı.Gomez, 2011 ile 2015 yılları arasında bir başka Kanadalı yıldız Justin Bieber ile birlikteydi. Gomez, Bieber ile olan ilişkisinde yaşadıklarından dolayı depresyon tedavisi görmüştü.
yCzKi7OSOEycsmh4PRhK1Q.jpg

Gomez, Benny Blanco ile ilişkisi hakkında daha önce"Hiç bu kadar güvende hissetmemiştim ve çok harika bir his" ifadelerini kullanmıştı. Yıldız, "O benim her şeyim. Başıma gelen en iyi şey" demiş ve Blanco'nun ona herkesten daha iyi davrandığını "Birlikte olduğum herkesten hala daha iyi. Gerçek bu!" sözleriyle dile getirmişti.
s0cHSslXUkqXU0iBzLkFVQ.jpg

Selena Gomez, Vanity Fair dergisine verdiği röportajda çocuk sahibi olamayacağını açıklamıştı. Gomez, "Bunu daha önce hiç söylemedim ama ne yazık ki kendi çocuklarımı taşımam mümkün değil. Hayatımı ve bebeğimi tehlikeye atacak birçok sağlık sorunum var" dedi. Lupus hastalığı ile mücadele eden Gomez, sağlık sorunları hakkında birçok kez açıklama yapmıştı.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar