Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Sofia Richie ilk bebeğini dünyaya getirdi

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,086
[IMG alt="Sofia Richie
ilk bebeğini dünyaya getirdi"]https://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/TzbDnzTHg02lIEk5TtMDrA.jpg?width=1200&mode=crop&scale=both[/IMG]
Ünlü RB şarkıcısı Lionel Richie'nin en küçük kızı Sofia Richie anne oldu. 20 Mayıs'ta bebeğine kavuşan Richie, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

gk0T00ampUSQsJLjKdyN1Q.jpg

Geçtiğimiz nisan ayında iş insanı Elliot Grainge ile dünyaevine giren Sofia Richie, birkaç ay önce bebek beklediğini duyurmuştu.
QYOjUCITlkKIkNlqRO0G8w.jpg

Anne olacağını bebek 4 haftalıkken öğrendiğini ve kızı olacağını açıklayan Sofia Richie, "Moda Haftası için Milano'ya gitmiştim ve Prada defilesine katılacaktım. Gerçekten 24 saatlik hızlı bir dönüş yapıyordum ve kendimi çok kötü hissettim ama üzerinde fazla düşünmedim" demişti.
apg6pGkJ_EuLaZkHqfVwQw.jpg

Hamilelik süreci boyunca sıkça sosyal medya hesabından paylaşım yapan Richie'den müjdeli haber geldi.
LYQHtYILSU-_jD1CHgz-dw.jpg

20 Mayıs'ta ilk bebeğini kucağına alan alan ünlü isim, kızının ayaklarını paylaşan Sofia Richie, bebeğin adını da açıkladı.
PmGi_XeWkEqsy0i4BulCXQ.jpg

İlk kez anne olmanın sevincini yaşayan ünlü isim, paylaşımına "Eloise Samantha Grainge... 20 Mayıs 2024 hayatımın en güzel günü" notunu düştü.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar