- 4 Temmuz 2024
- 4,184
malzemeler:
3 adet yufka
1 çay bardağı sıvıyağ
içi için:
1 adet orta boy haslanmıs ve didiklenmiş tavuk
1 lt tavuk suyu
üzeri için:
1 yumurta sarısı
yeterince susam
Yufkaları büyük fırın tepsisin,e her katladığımız katına yağ surerek yerleştiriyoruz
200 derece ısınmış fırında yufkalarımız nar gibi kızarana kadar pişiriyoruz
Daha sonra üzerine 1 lt tavuk suyumuzu döküp fırında tavuk suyunu tamamen çekene kadar pişiriyoruz
Fırından alıp 15 dk
kadar hafifçe ılımasını bekliyoruz
En son didiklenmiş tavuklarımızı arasına koyup rulo pasta yapar gibi sarıyoruz
Üzerine yumurta sarımızı sürüp bol susam serpiyoruz ve tekrar 200 derece fırında nar gibi kızarana kadar pişiriyoruz
10 dk
kadar dinlendirip sonrasında dilimleyerek servis yapıyoruz
3 adet yufka
1 çay bardağı sıvıyağ
içi için:
1 adet orta boy haslanmıs ve didiklenmiş tavuk
1 lt tavuk suyu
üzeri için:
1 yumurta sarısı
yeterince susam
Yufkaları büyük fırın tepsisin,e her katladığımız katına yağ surerek yerleştiriyoruz




Daha sonra üzerine 1 lt tavuk suyumuzu döküp fırında tavuk suyunu tamamen çekene kadar pişiriyoruz



En son didiklenmiş tavuklarımızı arasına koyup rulo pasta yapar gibi sarıyoruz


10 dk



