Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Trabzon’da ilginç görüntüler: Koyun sürüsü halka oluşturup döndü

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
13,254
[IMG alt="Trabzon’da ilginç görüntüler: Koyun sürüsü halka oluşturup döndü
"]https://images.ntv.com.tr/images/AW639825_01-938373(2).jpg?width=930&format=webp[/IMG]
Trabzon’un kırsal bir mahallesinde ağıldan çıkan koyunlar, park halindeki minibüsün etrafında aynı anda dönmeye başlayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Sürünün dakikalarca aracın çevresinde halka oluşturup dönmesi, cep telefonu kamerasına yansıdı. Trabzon’un Araklı ilçesinde Faik Hancı’ya ait küçükbaş hayvanlar, sabah yemleme için ağıldan çıkarıldı. Normalde otlama alanına yönelmeleri gereken küçükbaş hayvanlar, bir anda park halindeki minibüsü çevreledi. Aynı hızda ve neredeyse kusursuz bir daire şeklinde hareket etmeye başlayan küçükbaş hayvanlar, ortaya ilginç görüntüler çıkardı. Sürünün dakikalarca aracın çevresinde halka oluşturup döndüğü anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaklaşık 25 senedir hayvancılıkla uğraştığını belirten Faik Hancı, "Bu ilginç olayda hayvanları yedirirken bir anda aracın etrafında döndüklerini gördüm. Hoşuma gitti, o anları kayda aldım. Bu olaya az da olsa rastladık. İnsanlara bu anı göstermek istedim" ifadelerini kullandı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar