Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Uygunsuz park nedeniyle kaldırdığı silecek başına iş açtı: Mahkemeden hapis cezası kararı

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
38,274
Uygunsuz park nedeniyle kaldırdığı silecek başına iş açtı: Mahkemeden hapis cezası kararı

İzmir’de bir kişi, park yerini uygunsuz bulduğu aracın sileceğini kaldırırken soket kısmına zarar verdi. Araç sahibi, konuyu yargıya taşıdı. Davaya bakan mahkeme, Elif İpek isimli kadını, başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkmak, tahrip etmek veya zarar vermek suçundan bir yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme bu cezayı daha sonra 5 bin lira adli para cezasına çevirdi.

uoSylA28mkGgqNMnEjaAaw.jpg

İzmir’de uygunsuz park nedeniyle kaldırdığı silecek bir kişinin hapis cezasına çarptırılmasına neden oldu.
QRAHiWE6BEGOmt9s5axUDg.jpg

Buca’da 28 Mart günü Elif İpek isimli kadın, Nazlı Aksu’ya ait park halindeki 35 BKH 044 plakalı otomobilin sileceklerini park yerini uygunsuz bulduğu gerekçesiyle kaldırdı. Bu sırada sileceklerin orta soket kısmı yerinden çıktı. Bunun üzerine İpek ve yanındaki bir erkek ile Aksu arasında tartışma çıktı. Nazlı Aksu, avukatı aracılığıyla konuyu yargıya taşıdı. Soruşturma sonrası hazırlanan iddianamede Elif İpek için, başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkmak, tahrip etmek veya zarar vermek suçundan 4 aydan 3 yıla kadar hapis istendi.
7qt6CE-TW0S6CggkgXrsYA.jpg

Davanın İzmir 18’inci Asliye Mahkemesi’nde 12 Kasım günü görülen ikinci duruşmasında ifadesine başvurulan Nazlı Aksu, “Sanıkla yanındaki bir erkeğin aracımın önünden geçerken silecekleri sert bir şekilde kaldırdıklarını görüp, yanlarına gittim. Sileceklerimi neden kaldırdıklarını sordum. Aramızda tartışma çıktı. Olay nedeniyle sileceğimin soketindeki diş kırılmıştı. Sonradan bunu 1000 TL'ye yaptırdım.” dedi. Sanık Elif İpek ise savunmasında kendisine yöneltilen suçlamayı reddetti. Aksu’nun zararını karşılamayı kabul etmeyen İpek, “Kesinlikle sileceği kırmadım. Nasıl kırıldığını da bilmiyorum. Ben sadece uyarmak için sileceği kaldırdım. Kırmak isteseydim kırardım. Ben sağ sileceği kaldırmıştım. Kendisi ifade ederken, sol sileceğin dişinin kırıldığını söyledi. Bu hususun da dikkate alınmasını talep ediyorum.” ifadelerini kullandı.
MRHj7GYT4UCmeVAo4ACAUg.jpg

Mütalaasını veren duruşma savcısı, sanık Elif İpek için iddianamede istenilen cezayı talep etti. Mütalaanın ardından hakim, Elif İpek’e 1 yıl hapis cezası verdi. Hakim, ardından da bu cezayı 100 gün karşılığı, 5 bin TL adli para cezasına çevirdi. Haksız tahrik indirimi de uygulanmadı.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar