Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Yalı Çapkını 72. bölümde neler olacak? Ferit, Kont Ziya'dan yardım istiyor

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,145
Yalı Çapkını 72. bölümde neler olacak? Ferit, Kont Ziya'dan yardım istiyor

Star TV'de cuma akşamları izleyici ile buluşan Yalı Çapkını 72. bölümüyle 31 Mayıs Cuma akşamı ekranlara gelecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Yalı Çapkını'nın yeni bölümünün detayları...

dTjy_5j6HkCthYC0Xh_3Sg.jpg

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolde olduğu Yalı Çapkını, 72. bölümü ile 31 Mayıs Cuma 20.00’de Star’da ekrana gelecek.
VuPR1fzKcEqagHAdyTQY7Q.jpg

31 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Orhan'ın ölümü Korhan ailesini derinden sarsarken, bu kayıpla büyük bir acı yaşayan Ferit, dedesinden beklediği tepkiyi göremediği için büyük bir hayal kırıklığı yaşar.
kARUrQvii0OIM4pLRGPNQQ.jpg

Fuat ve Orhan'ın ölümünden kendini sorumlu tutan Seyran, Ferit'e ve ailesine zarar verdiğini düşündüğü için büyük bir suçluluk duyar.
CK_uxXxSSE-e3FSUrjpryw.jpg

Halis Ağa'dan ummadığı bir teklif alan İfakat, yaşanan bu gelişmeye çok sevinir.
FT97mBSQWUq0epGegM7pew.jpg

Hastalığını Ferit'ten gizlemeye çalışan Seyran, bu sırrı hiç beklemediği birinin öğrenmesiyle şaşkınlığa uğrar.
bPNyJftXokO_5VCjfalvSg.jpg

Babasının intikamını alabilmek ve sevdiklerini koruyabilmek için güçlü olmak zorunda hisseden Ferit, önemli bir karar vererek Kont Ziya'dan yardım ister.
RuTvwPd3tkOD7RBSrRdZmQ.jpg

Fakat gireceği bu yeni yol, mecbur kaldığında tüm sevdiklerinden vazgeçmeyi göze almasını gerektirecektir.
uJCSXLfCb06P6l3f3O97Ng.jpg

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor.
XRMOE0baUk2g04QHG9Oc7A.jpg

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.
mHX_WFakWUSsLdosacRo4A.jpg

Yeni tanıtımda; Orhan'ın ölümü yalıdaki herkesi perişan ederken; Ferit Korhan'ın babasının intikamını almak için Kont Ziya'ya gidip yardım istemesi dikkat çekti. YALI ÇAPKINI 72. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar