Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Yalı Çapkını Suna öldü mü? "Seyran'ı bir tek Ferit toparlayabilir"

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,121
Yalı Çapkını Suna öldü mü?

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın 31 Ocak akşamı yayınlanan yeni bölümünde; Suna ölüp ölmediği merak konusu oldu. İzleyiciler "Suna ölecek mi?", "Beril Pozam diziden ayrılıyor mu?" araştırmaya başladı. İşte Yalı Çapkını 92. bölümde yaşananlar... (Haber: Bahar Gencer)

UcDU4dF-hUSjd6EUWyxOvA.jpg

Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını 92. bölüme; yoğun bakımdaki Suna'nın başına gelenler ve Hattuç'un "Başımız sağ olsun" demesi merak konusu oldu. İzleyiciler "Suna ölüyor mu?", "Beril Pozam diziden ayrılıyor mu?" diye araştırmaya başladı. Yalı Çapkını son bölümde; vurulan Seyran, Ferit ve Suna'yı hastaneye getiren Korhan ve Şanlı aileleri perişan oldu. Herkes hastanede endişeyle beklerken; Abidin de Karam'a "Sadece korkutacaktık, 'insanlara kurşun yağdıracaktım' deseydin izin vermezdim" dedi. Abidin telaşla yalıdakileri ararken; Ferit ile Seyran da kendilerine gelip ayaklandı. Durumu kritik olan Suna ise ameliyata alındı.
w5c1YZved02bgB9L9sewfQ.jpg

Gözyaşlarına boğulan Seyran, "Ya ablama bir şey olursa ben ne yaparım Ferit? İnsanın kardeşi ölür mü?" dedi. Ferit, ağabeyi Fuat'ı düşünüp "Ölür" deyince Seyran özür diledi ve "Keşke Allah onun yerine benim canımı alsaydı" dedi. Ferit ise ona beklemek zorunda olduklarını ifade etti. Seyran da ona kendisini bırakmamasını söylerken; Ferit yine içten içe kendisiyle hesaplaştı. Suna'nın durumunun kötü olduğunu öğrenen ve yıkılan Abidin, Karam'dan hesap sorarken; Suna'nın hamile olduğu ortaya çıktı.
tpIWDHrgLU6wgsDctz1Agw.jpg

Suna'nın iyi geçen ameliyatı sonrası herkes umutlanırken; Seyran, Ferit'e o gece ablasıyla ne konuştuğunu sordu. Yalan söyleyen Ferit ise hastaneden uzaklaştı. O sırada eşini merak eden Abidin de Gülgün'e ulaştı. Gülgün neler olduğunu "Sen hiçbir şey hak etmiyorsun" diye anlattı. Abidin, Suna'nın hamile olduğunu öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Bahçeye çıkınca Abidin'i gören Kazım, onun bindiği arabayı takip ederken; Ferit de Büyük Hanım'ın konağını bastı. Konağı boş görünce de İshak'ın dükkanına gitti.
hRSlO6uZVkmEriVY3zeyvw.jpg

Gülgün, Esme'ye durumu belli etmezken; Kazım ile Abidin yüzleşti. Kazım, torunu için onu bağışlarken Ferit'e de izini kaybettiğini söyledi. Torunu için endişelenen Halis Korhan ise güvendiği adamlarından Cengiz'i çağırıp, Ferit'e göz kulak olmasını istedi. Dedesinin desteğiyle Büyük Hanım'ın peşine düşen Ferit, Cengiz ile yola çıktı. Buna karşı çıkan Hatice ise Halis Ağa'ya barışı sağlamasını söyledi. Düşünüp taşınan Halis Korhan, Büyük Hanım'ı arayıp uzlaşmayı teklif etti.
K0rYNfNC2ke-LAe4AanKeg.jpg

Sorup soruşturan ve Büyük Hanım'ın bağ evini bulan Ferit, içeri girmek için beklerken; Seyran da gizlice ablasının yanına gitti. Ona "Ne olur iyi ol" derken; Suna elini tuttu. Uyanan Suna, "Seyran ben çok kötü bir şey yaptım. Ferit..." deyip her şeyi itiraf edecekken; hemşire gelip Seyran'ı dışarı çıkardı. Seyran'ı ararken Suna'nın Ferit diye sayıkladığını duyan ve şaşıran Gülgün, emlakçıdan aldığı "Orhan ve İfakat ev tutuyor" telefonuyla şoke oldu.
CechCQLBwUOji-zC2eFzJg.jpg

Cengiz'in planına sadık kalan Ferit, Büyük Hanım'ın konağını bastı. İçeri dalan Ferit, onların kaçmasına sinirlenirken; dedesi aradı. Halis Korhan, torununa "Çabuk geri gelin Ferit, ben onları buldum" dedi. O arada Gülgün, Orhan ve İfakat'a hesap sorarken; Halis Ağa evi tuttuklarını teyit etmek için aradı. Yalıya dönen Ferit, kimsenin olmadığını ve eşyaların toplandığını görünce şoke oldu. O sırada dedesini bulan Ferit, rahat bir nefes alırken; Halis Ağa kan dökülmemesi için yalıdan vazgeçtiğini söyledi. Büyük Hanım'ın zafer gülüşüne sessiz kalan Halis Ağa, Ferit'e "Bana biraz zaman ver" dedi.
q8uH328eW0mxcS9Dt4RNLQ.jpg

Aynı anlarda fenalaşan Suna'ya müdahale edildi. Herkes gözyaşlarıyla iyi haber beklerken Hattuç'un gelip "Başımız sağ olsun" demesi şaşırttı. Suna'nın ölüp ölmediği merak konusu olurken son sahneye ve yalının gidişine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte onlardan bazıları... "Halis’in bu güne kadar Ferit’e inandırdığı tüm kalıpları yine kendi yıkarken; Ferit’in biraz şaşkınlık, biraz hüzün ile Halis’e sığınması""Seyran'ı bir tek Ferit toparlayabilir""Gülgün şüphelendi""Esme'ye içim acıdı""Ah be yalı da gitti"
iX-AbmLr10qTEJ8IMmLkPw.jpg

Yalı Çapkını'nın yeni tanıtımına; Ferit'in "Her şeyi Seyran'a anlatacağım" demesi ve Suna'nın hayatta olması damga vurdu. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar