Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Yasemin-İdo Tatlıses çiftinden ikiz bebekleriyle yeni paylaşım

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,116
Yasemin-İdo Tatlıses çiftinden ikiz bebekleriyle yeni paylaşım

İkiz oğulları İbrahim Ayel ile Sinan Emir'i 22 Ocak'ta kucaklarına alan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinden Şefkatli, eşi ve çocuklarıyla yeni bir kare paylaştı.

qKTrqruL0kmdJbpWyvD8FA.jpg

2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, 22 Ocak'ta ilk kez anne baba olmanın sevincini yaşamıştı. İkizlerden birinin adı İbrahim Ayel diğerininki ise Sinan Emir olmuştu.
4KNsze01gUqPb2SIVreUhw.jpg

Bebeklerden İbrahim Ayel'in kalbinde sorun olduğu ortaya çıkmıştı. İki kez operasyon geçiren minik Ayel, sağlığına kavuşmuştu.
MhZ48qTK30mT8tp_GChmCQ.jpg

Günden güne büyüyen oğullarını yüzlerini göstermeden sıkça paylaşan Şefkatli, eşi ve ikiz bebekleriyle çekilen yeni bir fotoğrafı paylaştı.
EC2Th50W9EyNzj-pIMpZRA.jpg

Fotoğrafta İdo Tatlıses ile oğulllarını karşılıklı tuttuğu görülen Yasemin Şefkatli'nin paylaşımı büyük ilgi gördü.
dgjnzInC3UuhRjZgt2FENQ.jpg

Anne olmanın tadını çıkaran Yasemin Şefkatli, oğullarının emekleme çabasını takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü isim, paylaşımına "Ha gayret ha gayret" ifadelerini not düşmüştü.
3UPbPjlP50iQjZfSmvXQyQ.jpg

Öte yandan Yasemin Şefkatli, ilk Anneler Günü'nü de "İdo'm, Ayel'im, Emir'im beni anne yaptığınız için asıl ben size teşekkür ederim. Sizi seviyorum... Tüm annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun. İyi ki varsınız" notuyla kutlamıştı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar