Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Zirve Şaşırtmadı! Türkiye'de En Çok Dinlenen Şarkılar Belli Oldu

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,739
Dünyanın en popüler dijital müzik platformu Spotify, Türkiye'de en çok dinlenen şarkıları açıkladı. Paylaşılan listede ülkemizde tanınan birçok sanatçı yer aldığını görüyoruz. Peki zirvede hangi parça var? İşte Spotify Türkiye'de en çok dinlenen şarkılar! Spotify Türkiye'de En Çok Dinlenenler Spotify'ın paylaştığı verilere göre ilk sırada "Keşke"'yi görüyoruz. BLOK3 ve Ati242'nin ortak parçası olan Keşke, milyonlarca kez dinlendi. Akabinde onu Semicenk'in "Gözlerinden Gözlerine" şarkısı takip etti. Üçüncü ve dördüncü ise sırasıyla Semicenk'in "Sen Kaldın" ve Velet'in "Roman Olur Yazsam Seni" parçaları oldu. En çok dinlenenler şu şekilde sıralandı; Keşke - BLOK3, Ati242 Gözlerinden Gözlerine - Semicenk Sen Kaldın - Semicenk Roman Olur Yazsam Seni - Velet Aldanırım - Sıla Şahin, Samet Kardeşler HUQQA - Jeff Redd Benden Sonra - Rıza Tamer Vidrado Em Você - Dj Guuga, Mc Livinho SEVMEYİ DENEMEDİN - BLOK3 Mendil - Gülden Farzet - Sertab Erener ÇIKAR BİRİ KARŞIMA - Poizi, Era7capone, SNOW pUTA - Jeff Redd, BIGBAT Ayaza Serdim - Kubilay Karça BİTMİYOR - Ben Fero NEON - UZI OGUZ ALPER OKTEM - Organize YANKI X İNTİHAR - Simge, Era7capone, Ozan Bayraşa, SNOW YALAN DÜNYA - UZI HA HA HA HA - Lvbel C5, AKDO Italy Forma - Ati242 Arıyo - manifest Değişmene Rağmen - Ati242 Sana Güvenmiyorum - Dedub Sessions - Dedublüman, Aleyna Tilki Yalan - Ceren Sagu Çatma Yarim - Reynmen DURULDUM - Era7capone, KERO Önümüz Yaz - Simge CISTAK - Era7capone, Batuflex, Narco Dönsen Bile - Ferdi Özbeğen Sönen Sigaralar - Ati242 Her Nerdeysen - Ati242 Saygımdan - Bengü aklına ben gelicem - BLOK3 kAHpE - Lvbel C5, AKDO, ALIZADE ZEHİRLİ GÜL - BLOK3 BRAPAP - ERAY067, Mansur, Organize, Batuflex Sen Bilmezsin - Dedublüman UYUZ - BLOK3 Son Bir Rica - Zeynep Dizdar Yanlışlarla Karşılaştım - Wegh, Keskin Canın Beni Çekti - Melike Şahin DOYAMADIM - AKDO, cakal Sakladığın Bir Şeyler Var - Dedublüman Shoote Shoote - Ati242 Kumralım - Yaşar İltimas - Gülşen, Murat Boz Küçücüğüm - Yalın İNTİHAR - Era7capone, NASTEISHA PSYCHO - Jeff Redd

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar