AKY
MirayWeb Coder's
Çiftler zorluklarla karşı karşıyadır. Bunlar ilişkileri güçlendirebilir. Açık iletişim anahtardır. Sorunlara değil çözümlere odaklanın. Empatiyle karşılık verin. Küçük kazanımları kutlayın. Zorlukları paylaşılan misyonlar olarak görün. Zorluklarla birlikte büyüyün.
Hayatın önümüze zorluklar çıkarma gibi bir yolu vardır: iş kaybetmek, hastalıkla karşılaşmak veya belirsizliğe doğru yürümek. Bu anlar en güçlü ilişkileri bile sınama potansiyeline sahiptir. Ancak zorluklar sizi ayırmak zorunda değil. Aslında, sizi yakınlaştıran şey tam da bu olabilir. Zorlukların bir amacı vardır. Bizi zorlar, güçlendirir ve birlikte çalıştığımızda gerçekte ne yapabileceğimizi keşfetmemize yardımcı olur.Peki, engelleri bir çift olarak büyümek için fırsatlara nasıl dönüştürebiliriz? İlişkinizi zor zamanlarda nasıl yönetebileceğinize bakalım
Odaklandığınız yere enerjinizin aktığını kabul edeceğinizden eminim. Yanlış olana odaklanırsanız, enerjinizi ve momentumunuzu tüketir. Bunun yerine çözümlere odaklanmayı seçin. Şu gibi sorular sorun: Bu durumu iyileştirmek için bir çift olarak atabileceğimiz bir adım nedir? veya Şu anda birbirimizi nasıl destekleyebiliriz? Sorunlara büyüme zihniyetiyle yaklaştığınızda ve birlikte çalıştığınızda, engeller yenilik yapma, uyum sağlama ve ilerleme fırsatlarına dönüşür.
Empati, bağlantının temel taşıdır. Sempati genellikle acıma gibi hissettirebileceği için mesafe yaratır, ancak empati, ne hissettiğini anlıyorum ve seninle birlikte yürüyorum der. Partneriniz mücadele ederken, onun bakış açısına girin. Derinlemesine dinleyin. Onlar için değil, onlarla birlikte hissedin. "Bunun içinde birlikteyiz ve yan yana atlatacağız" gibi basit ama güçlü kelimeler, bağlılığınızı yeniden teyit edebilir ve ilişkinizi güçlendirebilir.
En zor mevsimlerde bile bulunmayı bekleyen neşe anları vardır. Bunları göz ardı etmeyin. Dışarıda yürüyüş, paylaşılan bir hikayeye gülmek veya birlikte en sevdiğiniz yemeği pişirmek - bu görünüşte küçük anlar önemlidir. Size hayattaki güzel şeyleri hatırlatır ve bağınızı güçlendirir. En iyi çiftler ve partnerler - zorlukların ortasında bile minnettarlık ve neşe bulun.
Zorluklarla karşı karşıya kaldıklarında, çiftlerin yaptığı en büyük hatalardan biri zorlukları bireysel savaşlar olarak görmektir. Bakış açısındaki bir değişiklik her şeyi değiştirir. Bunun senin sorunun ya da benim sorunum olduğunu düşünmek yerine, bunu misyonumuz olarak yeniden çerçevelendirin. Harika çiftler, birliğin en büyük güçleri olduğunu bilirler. Zorlukların üstesinden birlikte gelerek, yalnızca çözümler bulmakla kalmaz, aynı zamanda ortaklığınızı da derinleştirirsiniz. Bir çift olarak fırtınalarla karşılaştığınızda, yalnızca onları atlatmazsınız; onlar sayesinde büyürsünüz.
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça