- 26 Nisan 2024
- 3,403
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig'de Kayserispor ile 3-3 berabere kaldkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho kendi hataları nedeniyle puan kaybı yaşadıklarını söylerken, şampiyonluk yorumu da yaptı. Maçın ardından beIN SPORTS muhabirinin ''Birçok eksiği olan Kayserispor'dan 3 gol yediniz. Sebebi nedir?'' sinirlenen Mourinho ''Bana 2 kez Kayserispor oyuncularından bahsettiniz. Bunlar 10 ya da 12 yaşın altında oyuncular mı? Profesyonel ve kadronun bir parçası olan oyuncular. Dürüstlük ve onura sahip olan oyuncular. Amacınız nedir? 3 soru sordunuz ve 2 kez eksiklerden bahsettiniz'' dedi. Şampiyonluk yarışı hakkında da kısa bir yorumda bulunan Jose Mourinho ''Bu yönde gitmek istemiyorum. Şampiyonluğu genel olarak değerlendirmek istemiyorum. Şansımızı değerlendirmek istemiyorum. Şu anki şansımız ağustos, eylül aylarında ne kadarsa belki şu anda da aynıdır. Bunu yaparsam bugünkü maçı konuşmaktan kaçıyor gibi olurum. Kazanmamız gereken bir maçta 2 puan kaybettik çok fazla hata yapmamız sebebiyle. Aynı zamanda şanssızdık diyebiliriz. Kostic'in En-Nesyri'ye ortasında 4-2 olabilirdi maç. Tüm bunlardan bağımsız olarak şanssızdık. Hatalar yaptık ve hatalarımızın bedelini ödedik. Kötü bir sonuç aldık. Şampiyonluk yarışını konuşmak istesem çok uzun bir hikaye olur, o yüzden şu anda bu konuyu konuşmamayı tercih ediyorum'' ifadelerini kullandı. ''Mourinho; ismi geldi, CV'si geldi, çok mutlu oldum ama Fenerbahçe'ye ne kattı, bana göre hiçbir şey katamadı hatta Fenerbahçe geriye gitti.'' ????️ Nihat Kahveci @NihatKahveci8 pic.twitter.com/fh7M1bJh7b — Futboo (@FutbooCom) April 20, 2025