- 26 Nisan 2024
- 8,691
Çağdaş Atan ile yollarını ayıran Başakşehir'in yeni teknik direktörü Nuri Şahin oldu. Düzenlenen imza töreninde konuşan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ şu ifadeleri kullandı: "Nuri Şahin çok inandığım ve kendisinin oyunculuk kariyerinde Dortmund kaptanlığı yapan ve Liverpool, Madrid gibi önemli kulüplerde oyunculuk yapmış, A Milli Takım’a hizmet etmiş çalışkanlığı ve sempatik hali ile her zaman bizim takibimizde olan oyuncuydu ve bugün de teknik direktör olarak takip ettiğimiz isimdi. Bunları değerli buluyorum ve heyecanla Allah nasip ederse daha iyi başarılara devam edeceğiz. Tabi Başakşehir Kulübü herkesin hoca olarak gelmek istediği kulüp. Ben, Nuri Şahin’in geleceğine çok inanıyorum. Duygusal bir gün." Nuri Şahin: 'Benim için önemli bir kulüp' Nuri Şahin ise "Benim için özel bir gün. Hem oyunculuk hem hocalık kariyerimde desteğini gösteren ve ağabeylik yapan başkanımıza teşekkür ederim. Başakşehir FK benim için önemli bir kulüp. Dün ayak bastık. Ayak basar basmaz nasıl bir yerde olduğumu anladım. İnşallah hep beraber güzel günler bizi bekliyor. Başakşehir’in hayal ettiği hedeflere bizimle beraber daha üste çıkmasına söz verebiliriz" şeklinde konuştu.