Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

De Cuyper'dan Galatasaray sorusuna sürpriz yanıt

HDC Çevrimdışı

HDC

General
Üye
26 Nisan 2024
3,411
Club Brugge forması giyen Maxim De Cuyper, kariyeri hakkında konuşurken Galatasaray ile ilgili soruyu da yanıtladı. Bu sezon Club Brugge formasıyla 43 maçta 3 gol, 6 asiste imza atan De Cuyper Galatasaray'ın onu heyecanlandırdığını söyledi. Cuyper, "Geçen yaz Galatasaray'a transfer olabilirdiniz." şeklinde gelen hatırlatmanın ardından, "İstanbul harika bir şehir ama ciddi şüphelerim vardı. Orada oynama fikri kalbimin daha hızlı atmasına neden oldu. Her zaman hislerimi takip edeceğim çünkü mutlu olmak için buna ihtiyacım var." diye konuştu. Belçikalı sol bek, "Kariyerinde bir sonraki adımı atmaya hazır mısın?" sorusunun ardından, "Evet, bunu yapmak istiyorum. Geçmişte böyle bir şey asla aklıma gelmezdi. Club Brugge'de patlamak yapmak ve tüm kariyerim boyunca orada kalmak istiyordum. Ancak şimdi transferi düşünebileceğim bir noktaya geldim." yanıtını verdi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar