Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Serdal Adalı'dan TFF'ye çağrı!

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
8,686
Beşiktaş'ta 2025 yılı olağan divan kurulu toplantısında konuşan Serdal Adalı, TFF'ye çağrıda bulundu. İşte Serdal Adalı'nın sözleri; Geçmişte bu yolda yorulan veya pes edenlerimiz olmuş olabilir; fakat biz buradayız ve dimdik ayaktayız. Geçtiğimiz haftalardaki TFF ve MHK ziyaretlerimde de açıkça belirttim ve çözüm önerimizi net bir şekilde masaya koydum: Bizim için yabancı VAR hakemi uygulaması bir lütuf değil, adaletin tesisi için artık kaçınılmaz bir gerekliliktir. Sahadaki adaleti sağlamanın önemli ayaklarından birinin bu olduğuna inanıyoruz. Bu talebimizi her fırsatta yüksek sesle duyurmaya devam edeceğiz. Beşiktaş’ın bir damla alın terini dahi hiç kimseye ziyan ettirmeyeceğiz. Haklarımızın göz göre göre gasp edilmesine sessiz kalmayacağız. Haklı mücadelemiz ve dik duruşumuzdan bir adım bile geri durmayacağız. Derbi galibiyeti Sözlerimi bitirirken; yılın son derbisini deplasmanda kazanarak hepimizi gururlandıran futbol takımımızı ve teknik heyetimizi gönülden kutluyorum. Yılı, şanımıza yakışır bir derbi galibiyetiyle uğurladık; şimdi 4 Ocak’ta parkedeki derbiyle, yeni yılı zaferle selamlamaya hazırlanıyoruz. Bu vesileyle, siz kıymetli üyelerimizin, büyük taraftarımızın ve tüm camiamızın ve yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. 2026 yılının birliğimizin pekiştiği, başarılarımızın sürdüğü ve her branşta kupalarla, madalyalarla taçlanan bir yıl olmasını temenni ediyorum. Nice zafer dolu senelere! Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Mert Günok ve Necip açıklamaıs Bir diğer gelişme; dün kamuoyuna duyurduğumuz gibi; Teknik heyetimizin raporu ve Yönetim Kurulumuzun onayıyla; profesyonel futbolcularımızdan Necip Uysal ile Mert Günok’a yeni dönem planlamamızda yer almayacakları tebliğ edilmiştir. ve iki isimden kendilerine kulüp bulmaları istenmiştir. Her iki oyuncumuza da emekleri için teşekkür ediyor, kararın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar