Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Synth Riders: Overdrive Nintendo Switche Geliyor

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
78,930
Müzik ve aksiyonun birleştiği Synth Riders: Overdrive, uzun süredir VR platformlarında popülerliğini koruyan seriyi bu kez Nintendo Switch dünyasına taşıyor. Kluge Interactive tarafından geliştirilen yeni oyun, hem yerel çok oyunculu hem de hikâye moduyla ritim tabanlı oyun türüne taze bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Synth Riders: Overdrive Ritmi Switche Taşıyor​

VR oyuncularının yakından tanıdığı Synth Riders, 2019da başlayan yolculuğunda neon ışıklarla süslenmiş, Tron benzeri bir atmosferde geçen eşsiz müzik deneyimiyle dikkat çekmişti. Şimdi ise serinin yeni oyunu Overdrive, Nintendo Switche özel olarak sıfırdan tasarlandı.

Kluge Interactive, yeni oyunda hem deneyimli ritim oyuncularını hem de yeni başlayanları hedefliyor. Üç farklı zorluk seviyesiyle gelen yapım, Charli XCX, Jack Harlow ve Starcadian gibi sanatçıların popüler şarkılarını içeriyor. Ayrıca oyuncular, hikâye modu ve rekabetçi çok oyunculu seçeneklerle ritmi birlikte yakalayabilecek.

Stüdyo CEOsu Arturo Perez, projeye dair açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Müzik ritim oyunları konusundaki deneyimimizi Nintendo Switche taşımaktan heyecan duyuyoruz. Konsolun taşınabilir yapısı ve yerel çok oyuncu desteği, arkadaşlar ve aileler için bu tempolu müzik macerasını ideal hale getiriyor.

Oyun, 2025 yılı bitmeden önce piyasaya çıkacak. Geliştirici ekip, lansmandan kısa süre sonra Gorillaz ve Monster Cat temalı indirilebilir içeriklerin (DLC) geleceğini de doğruladı. VR platformlarında başarı yakalayan Synth Riders serisi, bu yeni adımıyla yalnızca ritim tutkunlarını değil, Nintendo Switch sahiplerini de sahneye davet ediyor. Görünen o ki, bu kez müzik sadece kulaklarda değil, parmak uçlarında da hissedilecek.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar